Sinds 1993 heeft EPGC als roeping onderdelen voor grootkeukens, kookgerei, wasserij, koeling, koffiemachines, wasserette en voorbereiding te voorzien. Dankzij zijn sterke ervaring op internationaal gebied, plaats EPGC zich als Franse marktleider van de sector. De catalogi EPGC ( ook digitaal verkrijgbaar ) zijn verdeeld per sector en presenteren de meest prestigieuze merken van Frans , Europees en Amerikaans afkomst.

Onze filosofie is gebaseerd op de dynamiek van onze commerciële en technische teams waarvan het permanente doel is u de mogelijkheid te geven alle soorten onderdelen te kunnen vinden.

ONE STOP SHOP

Onze prioriteit is de kwaliteit van service die wij u kunnen brengen

Wij blijven voortdurend tot uw beschikking om ons assortiment te voltooien en onze efficiëntie te verbeteren. Deze elementen zijn de belangrijkste factoren voor uw en ons succes.

Essentieel instrument tot een winnende strategie: onze website geeft u de mogelijkheid uw voorraad 24/7 te managen: zoeken van onderdelen, online bestelling, track en trace van u bestellingen.

LF in cijfers

Stichting datum 1993
Oppervlakte bureau 700 m²
Oppervlakte magazijn 3500 m²
Totaal oppervlakte 7500 m²
Voorraad rubbers 177.525 €
Werknemers 50
Onderdelen in cataloog 100.000
Overeenstemming met fabrikanten referenties 270.000
Artikelen in de databank 1.400.000
Export verkoop 10%
Infrastructuur Volledig automatisch voorraadsysteem met computerbesturing
Verkoop

Exclusief dienst voor gespecialiseerde diensten en leveranciers met helpdesk.

Cookies geven ons de mogelijkheid u onze services aan te bieden. Wanneer u deze services gebruikt accepteert u eveneens de cookies. Info