REPA The Spare Parts Group

Door de krachtenbundeling in 2018 is de Groep in staat gesteld om individuele expertisegebieden samen te brengen en meer dan 150 jaar aan ervaring in de sector te combineren. Het groepspartnerschap is vanaf dit punt voortdurend verder ontwikkeld, waarbij alle partners nu samenwerken onder de groepsmerknaam REPA Spare Parts Group. Het overkoepelende merk REPA is afgeleid van het latijnse  woord “reparare” wat “repareren” betekent. Het is internationaal begrijpelijk en staat voor de toewijding om de zaken voor de klant te ondersteunen: installatie, onderhoud en reparatie van apparatuur. Alle REPA-diensten zijn er op afgestemd om de klanten snel en gemakkelijk hun werkzaamheden te kunnen laten uitvoeren.

REPA streeft er elke dag naar om u de meest uitgebreide onderdelenoplossingen aan te kunnen bieden voor catering, koffie & automaten, koeling en huishoudelijke apparaten. Met toegang tot een ongeëvenaard productportfolio, geautomatiseerde magazijnen in heel Europa en bewezen technische en industriële expertise, is het REPA-team er van verzekerd om volgende dag leveringen van kwalitatief hoogstaande reserveonderdelen en accessoires mogelijk te maken.

 

REPA Group
Cookies geven ons de mogelijkheid u onze services aan te bieden. Wanneer u deze services gebruikt accepteert u eveneens de cookies. Info