REPA The Spare Parts Group

De REPA-groep, vertegenwoordigd door haar leden GEV, LF, EPGC, Atel en CCS, is een toonaangevende Europese distributiegroep voor reserveonderdelen en behoort tot de PT Holdings-familie, waartoe ook Parts Town, First Choice Group en Red Lightning Group behoren. Dankzij de verschillende geautomatiseerde magazijnen over de hele wereld, 12 internationale kantoren en meer dan 3.800 medewerkers, staat onze groep garant voor een snelle en efficiënte levering van reserveonderdelen voor professionele keukens, koffie-, koel- en automaten over de hele wereld.

Het overkoepelende merk REPA is afgeleid van het latijnse  woord “reparare” wat “repareren” betekent. Het is internationaal begrijpelijk en staat voor de toewijding om de zaken voor de klant te ondersteunen: installatie, onderhoud en reparatie van apparatuur. Alle REPA-diensten zijn er op afgestemd om de klanten snel en gemakkelijk hun werkzaamheden te kunnen laten uitvoeren.

REPA streeft er elke dag naar om u de meest uitgebreide onderdelenoplossingen aan te kunnen bieden voor catering, koffie & automaten, koeling en huishoudelijke apparaten. Met toegang tot een ongeëvenaard productportfolio, geautomatiseerde magazijnen in heel Europa en bewezen technische en industriële expertise, is het REPA-team er van verzekerd om volgende dag leveringen van kwalitatief hoogstaande reserveonderdelen en accessoires mogelijk te maken.

 

REPA Group
Cookies geven ons de mogelijkheid u onze services aan te bieden. Wanneer u deze services gebruikt accepteert u eveneens de cookies. Info