SPOKJ en TRUKJ - gepatenteerde producten ontworpen om de barista te ondersteunen, nu verkrijgbaar bij LF

05/03/2021 14:13:00

SPOKJ en TRUKJ - gepatenteerde producten ontworpen om de barista te ondersteunen, nu verkrijgbaar bij LF

05/03/2021

De producten van SPOKJ en TRUKJ zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en ervaring op het gebied van koffiezetten. Deze tools helpen de barista om de koffiemachine en zijn werkruimte schoon en efficiënt te houden, waardoor de verspilling van tijd en grondstoffen tijdens de dagelijkse werkzaamheden wordt verminderd.

De SPOKJ-lijn, ontworpen om te reinigen, beschouwt de spons voor stoompijpje code LF 1092600 als zijn vlaggenschipproduct:
- gemaakt op basis van polyurethaan en gecertificeerd voor voedselcontact
- met rubberen omhulsel tegen verbranding
- opstaande rand voor isolatie van het werkblad
- doorgaand gat voor verspreiding van bacteriën.

De TRUKJ-lijn bestaat uit:
- basis voor koffiemolen in staal ontworpen om het koffiepoeder op te vangen dat tijdens de koffiebereiding wordt verspreid. Deze is verkrijgbaar in twee maten 200 mm code LF 1235700 en 300 mm code LF 1235701 en is uitgerust met een praktische intrekbare persbehuizing.
- afdekking van de klopbox, gemaakt van hoogwaardig polyurethaan met niet-vervormbare geheugencode LF 1480601. Beschermt en houdt de klopbuis schoon.
- zakhouder voor koffiediklade aanpasbaar aan elke lade code LF 1480600. Maakt een praktisch en hygiënisch beheer van de koffieresidubak mogelijk.

Cookies geven ons de mogelijkheid u onze services aan te bieden. Wanneer u deze services gebruikt accepteert u eveneens de cookies. Info