De perfecte kit voor de thuisbarista

25/05/2021 11:27:00

De perfecte kit voor de thuisbarista

25/05/2021

Wij hebben in een brochure een selectie verzameld van de talrijke "prosumer" onderdelen en accessoires die beschikbaar zijn bij LF.

De selectie bevat: twee nieuwe bodemloze filterhouders voor groepen met een diameter van 54 mm (LF-codes 5149000 en 5149001) en twee voor groepen met een diameter van 58 mm (LF-codes 3165022 en 3165023). Breville/Sage aanpasbare filters, douches, tampers en andere aanpasbare reserveonderdelen. Onder andere voor het iconische Australische merk, onderdelen zoals vibratiepompen, magneetventielen en de "musthaves" die de barista in jou loslaten.

Een echte kit met alles wat je nodig hebt om je koffiemachine te onderhouden en thuis net als aan de bar een perfecte espresso te bereiden.

In overeenstemming met de principes van eerlijkheid in zakelijke transacties, geven wij aan dat de verwijzing naar de namen Breville en Sage alleen is voor informatieve doeleinden en om het juiste beoogde gebruik te identificeren, niet om de oorsprong van de goederen aan te geven.
De hier getoonde reserveonderdelen zijn compatibel en niet origineel. Er is geen commerciële vereniging en aansluiting.


Ga naar brochure

Cookies geven ons de mogelijkheid u onze services aan te bieden. Wanneer u deze services gebruikt accepteert u eveneens de cookies. Info