Vandaag stellen we de nieuwe elektrische filterreiniger voor PRO-FONDI® EVO

14/01/2020 09:23:00

Vandaag stellen we de nieuwe elektrische filterreiniger voor PRO-FONDI® EVO

14/01/2020

Waarom bevelen we de PRO-FONDI ® EVO aan?

Dit is een vindingrijk werktuig ontworpen voor:

Verhindert het geluid van de filter beat (zo krijg je een meer confortabele en relaxte werkomgeving).
Versnelt en verbetert het reinigen van de filter en werkblad. (U zal meer tijd vrij hebben om zich te focussen op de klanten en u bent het toonbeeld van personaliteit en netheid)-
Vermijd ongemakken met de dichtingen te wijten aan de filter beat (Denk erover…hoeveel koppen Koffie maak je per dag, per maand, per jaar? Uw gezondheid is belangrijk!)

De nieuwe PROD-FONDI ®EVO (code 1480500) is gekenmerkt door een verfijnd, essentieel en elegant ontwerp : op de voorkant is een druknop met een on/off functie en 2 fotocellen die de motor automatisch activeren wanneer ze de nadering van de hand met de filterhouder registreren :  hierdoor zijn de contactveren verwijderd. 

De waaier, nu volledigd vervaardigd uit polyurethaan en zonder veren, garandeert een perfecte en een nog fijnere reiniging van de filter, kan ook afgewassen worden in de vaatwasmachine.

Duur van de reinigingscyclus : na 2 seconden stopt de cyclus automatisch  om verspilling en overmatig werk te voorkomen .

Cookies geven ons de mogelijkheid u onze services aan te bieden. Wanneer u deze services gebruikt accepteert u eveneens de cookies. Info