Rancilio Rocky koffiemolens

01/08/2021 14:45:00

Rancilio Rocky koffiemolens

01/08/2021

Of het nu gaat om een kwalitatieve espresso of een perfect bakkie filterkoffie, de Rancilio Rocky koffiemolen is het ideale hulpmiddel voor gepassioneerde barista’s.

Een goede kwaliteit koffiemolen is erg belangrijk voor een uitgebalanceerde inhoud.

De concentratie van de maling bepaald de snelheid van de extractie van de koffie, of eerder de snelheid waarmee het water door de gemalenkoffie heen gaat. Dit alles heeft een direct invloed op de uiteindelijke organoleptische karakteristieken van de drank in het kopje.

Voor de professionele thuis-barista, bekijk de Rancilio Rocky in onze webshop. De modellen zijn beschikbaar in RVS en zwarte afwerking.

· 3235117 en 3235118: met aparte doseereenheid

· 3235119 en 3235120: zonder doseereenheid, direct in de filterkop malen.

Onthoud: het bereiden van goede koffie is het resultaat van vele kleine stappen welke het verschil mogelijk maken. Voeg de Hiroia Jimmy hi-tech precision weegschaal (artikel LF 1017028) met afneembaar digitaal display toe aan uw Rancilio Rocky koffiemolen. Zijn vele functies maken accurate metingen van de verschillende extracties mogelijk. Van Espresso tot met de hand getrokken koffie, de kwaliteit van uw koffie wordt een wel berekende zekerheid.

Cookies geven ons de mogelijkheid u onze services aan te bieden. Wanneer u deze services gebruikt accepteert u eveneens de cookies. Info